Mijn beroepservaring:

Meer dan twintig jaar geleden had ik het geluk om mijn eerste stappen in de verzekeringswereld te zetten, met mijn ouders aan mijn zij: als voorbeeld en leermeester tegelijkertijd. Dankzij mijn ouders heb ik o.m. het vak geleerd, samen met de vreugde andere mensen bij te staan en te helpen. Verder bracht ik tijdens mijn carrière kennis over en gaf diverse colleges.

Nu ben ik op een punt gekomen om mijn expertise naar een hoger niveau te tillen en mijn jarenlange kennis & ervaring ten dienste te stellen van anderen, zij het op een andere manier dan voordien. Zo heb ik namelijk besloten mijn beroep als verzekeringsmakelaar vanaf januari 2019 een andere invulling te geven. Voortaan beperk me tot het geven van advies, weliswaar in diverse domeinen (consulting & coaching). Bij deze wil ik al mijn vroegere cliënten bedanken voor hun jarenlange vertrouwen: bedankt!

Mijn kwalificaties:

- Coaching Diploma's (CoE UK - 20190831 - lopend) (5) 

- Conflictbemiddeling/Mediaton (UA - 2018) - 

erkend bemiddelaar in Burgerlijke & Handelszaken alsook in Familiale Zaken

- Master in de Rechten (UA - 2016)

- Waarderend coachen (UCLL - 2015)

- Lic. Aggregatie (UA - 1996)

- Lic. T.E.W. (UA - 1994)

Mijn inspiraties:

Heel wat mensen inspireren me, als mens én als professional, met inbegrip van de creatieve zielen. Maar ook mooie en/of bijzondere locaties, dingen en boeken boeien me. De lijst is alleszins te lang om op te noemen! :)

Personen die compassie en begrip kunnen opbrengen, vind ik zeer bijzonder. Compassie heeft niets te maken met medelijden, maar staat m.i. gelijk aan inlevingsvermogen. Soms houden we aan onze "eigen" waarheid en staan we (te) weinig open voor de visie van anderen. Begrip en compassie kunnen je hierbij nuttige inzichten geven.

Quotes:

A ship is always safe at the shore, but that's not what it is built for
Albert Einstein

 

Shift your view, it's time for something new

ng

 

Benieuwd naar mijn creatieve passies?

www.gobin.be